Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hálószoba

Így válaszd ki a megfelelő hálószoba bútort 7 lépésben!

  1. Először is, határozd meg a bútorok méretét a hálószoba méretéhez képest. Ne vásárolj túl nagy bútorokat, ha a helyiség kicsi, mert túlságosan zsúfolttá tehetik a szobát, és ne vásárolj túl kicsi bútorokat, ha a helyiség nagy, mert elveszítik az arányaikat.

  2. Gondold át, hogy milyen bútorokra van szükséged a hálószobában. Legyen szó ágyról, szekrényről, éjjeliszekrényről, komódról, vagy íróasztalról, mindenképpen tervezz megfelelő helyet mindegyiknek.

  3. Válassz olyan bútorokat, amelyek illenek a hálószoba stílusához és hangulatához. Ha például romantikus hálószobát szeretnél, választhatsz akár friss virágmintás ágyneműt és rózsaszín függönyöket. Egy modern hálószobában nagyszerűen mutathatnak pl. az extra magasfényű bútorok is, melyek egyszerre sugároznak eleganciát és korszerűséget.

  4. Ügyelj a minőségre, mert a hálószoba bútorokat általában hosszú ideig használod. Az ágy és a matrac kiválasztása kulcsfontosságú, mert ezek nagyban befolyásolhatják az egészségedet, alvásminőségedet is.

  5. Ne feledd, hogy a hálószoba bútoroknak kényelmesnek is kell lenniük. Válassz olyan matracot, amelyik megfelelően támogatja a hátad és a lábad, és amelyen jól, pihentetően tudsz aludni. A szekrények és komódok kialakításánál, kiválasztásánál érdemes figyelembe venni, hogy elég tárolóhelyet biztosítsanak és jól kihasználhatóak legyenek.

  6. Ne feledd, hogy a hálószoba bútoroknak tárolóhelyet is kell biztosítaniuk. Válassz olyan szekrényt, amelyiknek elég fiókja és polcai vannak a ruháid és a tárgyaid elhelyezésére. Szerencsére a modern elemes bútor kollekciók széles elemválasztékot kínálnak, így ezekkel rugalmasan, harmonikus stílusban tudod berendezni a helyiséget.

  7. Érdemes úgy választani, hogy a hálószoba bútorok megfelelően illeszkedjenek pl. a falak és függönyök színéhez is. Ha más bútorokat és kiegészítőket is vásároltál már a lakásba, győződj meg arról, hogy a hogy a kiválasztott hálószoba bútorok illeni fognak az adott, vagy az általad elképzelt enteriőrhöz.