Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia, elállás

A GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS MENETE, TUDNIVALÓK

A bútorainkra gyártói garanciát biztosítunk, melynek időtartama termékenként változó, általában 1-2-3 év (matracok és ágybetétek esetén jellemző ennél hosszabb időtartam).

A megrendeléssel együtt küldjük ki a jótálláshoz szükséges papírokat is. Kérjük a rendeléskor a számlát mindenképp őrizd meg! Bővebb információt a garanciális ügyintézésről az Általános Szerződési Feltételek menüpontban találsz. A garancia időtartamát megtalálod a termékek adatlapján. (Ha ez valamilyen okból mégsem került feltüntetésre, kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál elérhetőségeinken!)

A garancia csak arra terjed ki, ha a termék gyári hibás, és ebből ered a minőségi probléma. A nem rendeltetésszerű használatból, a termék nem hozzáértő összeszereléséből vagy mozgatásából adódó problémákért, meghibásodásért nem tudunk felelősséget vállalni! Amennyiben a termék valóban gyári hibás, a garancia ideje alatt meghibásodik, úgy a meghibásodott alkatrészt, elemet a gyártó kicseréli, a termék javítását (egyedi esetben cseréjét) költségvonzat nélkül vállalja/vállaljuk.

Garanciális igényedet ügyfélszolgálatunk felé emailben jelezheted (info@butorcity.hu). Kérünk, hogy a sérülésről, meghibásodásról készült képeket és a hiba pontos részletezését tartalmazza az email, mert csak így tudjuk elbírálni a garanciális igényt, a gyártó felé jelezni a problémát, ill. felmérni a garanciális ügyintézéshez (pl. javítás, csere) szükséges eszközöket, időtartamot.


14 NAPOS ELÁLLÁSI ÉS VISSZAKÜLDÉSI JOG

A hatályos magyar jogszabályok alapján minden vásárlónk jogosult a vásárlástól indoklás nélkül elállni, a termék átvétele előtt, valamint az átvételt követő 14 napon belül. Az elállási szándékot köteles részünkre jelezniehhez elállási minta nyilatkozatot tudunk küldeni. Ilyen esetekben a termék visszaküldésének költsége a vevőt terheli! Amennyiben a termék sértetlen állapotban megérkezik hozzánk, úgy a teljes vételárat (és a szállítási költséget) visszafizetjük. Egyedi igények alapján készült termékekre nem érvényesíthető az elállási jog!

Kérünk, hogy az elállás előtt tájékozódj a jogokról és kötelezettségekről, valamint olvasd el az ÁSZF-et, melyet a rendelés visszaigazolás során automatikusan küldünk ki. Ha értékcsökkenés (pl. a használat, szerelés során a bútor sérülése) következik be, azért a vevő felel, így nem tudjuk a termék teljes vételárát és a szállítási költséget visszatéríteni. Cégként rendelt termékekre nem vonatkozik az elállás joga.