Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk, áruházaink

A legjobb ajánlatot tőlünk kapod!
BútorCity.hu - az igényes bútorok otthona a neten!

 

A BútorCity.hu-val online is elérhetővé tesszük a bútor kínálatunkat. Ha távolabb élsz a keszthelyi és veszprémi áruházunktól, akkor a neten is meg tudod rendelni termékeink nagy részét!  

Hadd sztorizzunk egy kicsit...

Ez a weboldalunk 2019-ben indult, de már előtte több mint 10 éve forgalmaztunk bútorokat. 2007-ben nyílott az első áruházunk Keszthelyen, majd 2015-ben ezt egy második, veszprémi üzlet követte. Mindkét áruházunk 2 szintes, 1500 nm feletti bemutatótérrel rendelkezik, külső és belső raktáraink kapacitását is folyamatosan növeltük.

A cégünkről annyit, hogy 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezünk, kollégáink pedig több éve - évtizede(!) vannak a bútor- és asztalosipari, lakberendezési vagy bútorkereskedelmi szakmában, így garantált a hozzáértő segítség! Bármilyen kérdésed van, elérhetőségeinken bármikor felveheted velünk a kapcsolatot, és igyekszünk gyorsan válaszolni!

Sajnos sok bútor webáruház csak az olcsó árakra figyel. Mi már az elején eldöntöttük, hogy szeretnénk annál valami többet nyújtani, minthogy pusztán "olcsók" legyünk. Minőségben, kiszolgálásban és stílusban is többet akarunk nyújtani, mint a hazai "olcsó" bútor webáruházak. 

Ezért döntöttünk úgy, hogy saját autókkal és munkatársakkal szállítunk ki a Dunántúlon és Pest megye területén. A saját raktárosaink, szállító és szerelő, asztalos kollégáink mindenkinél jobban ismerik a bútorokat, és vigyáznak rájuk. Sajnos sok negatív tapasztalatot lehet olvasni, hallani a különböző futárszolgálatokról, ajtóban, kapu előtt hagyott áruról, törött, a szállítás során megsérült bútorokról... 

A termékeinkhez (díj ellenében) szerelést is biztosítunk. A nagyobb megrendeléseket (jelenleg 300.000 Ft felett) már teljesen ingyen szállítjuk ki.

A bútoraidat nem tesszük le a kapuban, vagy a bejárati ajtó előtt (mint sokan mások...) hanem igény szerint a kollégáink akár az emeletre is felviszik, össze rakják, a helyükre állítják őket. A kiszállítás időpontjával kapcsolatban pedig minden esetben egyeztetünk!

Szinte minden bútorunkra gyártói garanciát biztosítunk. A kínálatunkban már több mint 1700 bútor található meg online is, köztük nagyon sok prémiumkategóriás bútor is. Abban hiszünk, hogy hogyan sokat elárul rólunk, hogyan alakítjuk ki az otthonunkat.

A minőségi lakberendezésre fogékony, a környezetére igényes réteget szeretnénk elsősorban megszólítani.

Ügyfélszolgálatunkról, értékesítő munkatársainkról bátran jelenthetjük ki, hogy maximálisan felkészültek. Ha kedves, hozzáértő, lelkiismeretes kiszolgálást keresel az unott, mogorva eladók helyett, akkor nálunk meg fogod találni a számításodat.

A kiszállítás alapdíja nálunk egységesen 9.900 Ft a Dunántúl településeire és Budapestre is. Mivel nagy méretű, nehezen szállítható, munkaigényes termékekről van szó, ezért úgy gondoljuk, hogy ez egy korrekt ár. Egy nagyobb megrendelés esetén szinte “elveszik” ez a költség, az akciós ajánlatainkkal, bútoraink megfizethető árszabásával pedig biztosítjuk a versenyképességünket.


 

COMFORT LINE BÚTORÁRUHÁZ VESZPRÉM

Comfort Line Bútoráruház Veszprém
Stílusos & igényes bútorok nagy választékban Veszprémben
Vásárolj akár készletről, azonnal!
Veszprém, Házgyári út 24. (keresd a COMFORT BÚTOR feliratot)
https://comfortbutor.hu


COMFORT LINE BÚTORÁRUHÁZ KESZTHELY

Comfort Line Bútoráruház Keszthely
Stílusos & igényes bútorok nagy választékban Keszthelyen
Vásárolj akár készletről, azonnal! 
Keszthely, Martinovics utca 88/c. (a STOP SHOP-pal szemben, bejárat a Martinovics utca felől)
​https://comfortbutor.hu


FA-CENTRUM LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZ VESZPRÉM

Partner vállalkozásunk Veszprémben a Fa-Centrum Veszprém Kft.

Fa-Centrum Veszprém
Minden ami fa & otthon!
Bútor, lakberendezés, matrac, barkács, ajándék
Veszprém, Orgona utca 1.
https://facentrum.hu