Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk, áruházaink

BútorCity.hu - az igényes bútorok otthona a neten!

A mi történetünk

Webáruházunk 2019-ben indult, de már előtte több mint 10 éve forgalmaztunk bútorokat. 2007-ben nyílt az első áruházunk Keszthelyen, majd elégdett ügyfeleinknek hála, 2015-ben ezt egy második, veszprémi üzlet követhette. Mindkét áruházunk 2 szintes, 1500 nm feletti bemutatótérrel rendelkezik, külső és belső raktáraink kapacitását is folyamatosan növeltük. A termékeink egy részét tehát személyesen is meg lehet tekinteni, veszprémi és keszthelyi áruházunkban. Ugyanakkor tudjuk, hogy sokan távolabb élnek tőlünk, vagy a kényelem és egyéb okok miatt az online vásárlást részesítik előnyben. Azért, hogy a bútor webáruházunkon keresztül rendelő ügyfeleinket is ki tudjuk szolgálni, saját teherautókkal és kiszállító, szerelő személyzettel állunk rendelkezésre.

Magyar vállalkozás több mint 10 éves tapasztalattal

100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezünk, kollégáink pedig több éve, vagy akár évtizede vannak a bútor- és asztalosipari, lakberendezési vagy bútorkereskedelmi szakmában, így garantált a hozzáértő segítség. Bármilyen kérdésed van, elérhetőségeinken bármikor felveheted velünk a kapcsolatot, és igyekszünk a sok napi teendőnk mellett is gyorsan válaszolni!

Olcsó bútor webáruházat keresel?

Sajnos sok bútor webáruház csak az olcsó árakra figyel. Mi már az elején eldöntöttük, hogy szeretnénk annál valami többet nyújtani, minthogy pusztán "olcsók" legyünk. Minőségben, kiszolgálásban és stílusban is többet akarunk nyújtani, mint a hazai "olcsó" bútor webáruházak. Tisztában vagyunk vele, hogy sokaknak viszont az ár is fontos szempont, így az online shopunkban megfizethető árú nappali, hálószoba, gyerekszoba és más elemes bútorok is nagy választékban megtalálhatóak.

Házhozszállítás és szerelés a Dunántúlon és Budapesten

Jelenleg a Dunántúlon és Pest megye területén vállalunk kiszállítást. A termékeinkhez díj ellenében szerelést is tudunk biztosítani. Mivel a lapraszerelt bútorok összeszerelése időigényes lehet, azért bátran ajánljuk a szakszerű és gyors szerelési szolgáltatásunkat is. A nagyobb megrendeléseket - jelenleg 300.000 Ft felett - pedig már teljesen ingyen szállítjuk ki. A bútoraidat nem tesszük le a kapuban, vagy a bejárati ajtó előtt, mint sokan mások, hanem igény szerint a kollégáink akár az emeletre is felviszik, össze rakják, a helyükre állítják őket. A kiszállítás alapdíja nálunk egységesen 9.900 Ft a Dunántúl településeire és Budapestre is. Mivel nagy méretű, nehéz és emiatt munkaigényes termékekről van szó, ezért úgy gondoljuk, hogy ez egy korrekt ár. Egy nagyobb megrendelés esetén szinte “elveszik” ez a költség, az akciós ajánlatainkkal, bútoraink megfizethető árszabásával pedig biztosítjuk a versenyképességünket.

Bútorok gyártói garanciával

Szinte minden bútorunkra gyártói garanciát biztosítunk. A bútor webshopunk kínálatában már több mint 1700 bútor és egyéb termék található meg online, köztük nagyon sok prémiumkategóriás bútor is. Abban hiszünk, hogy hogyan sokat elárul rólunk, hogyan alakítjuk ki az otthonunkat. A minőségi lakberendezésre fogékony, a környezetére igényes réteget szeretnénk elsősorban megszólítani.

Ingyenes kiszállítás

Nálunk a szállítási díj nem a bútorok és a termékek árába van beépítve. Sok webáruház kínál országosan ingyenes kiszállítást, értéktől függetlenül, de ez csak úgy éri meg nekik, hogy közben jóval drágábban adják a bútorokat... Tehát beépítik a szállítási díjat is a termékek árába. Na ez az, amit mi nem csinálunk. A 300.000 Ft egy olyan összeghatár, ami felett már mi is ingyen szállítunk, kedvezve ezzel a nagyobb értékben vásárló ügyfeleinknek.


 

COMFORT LINE BÚTORÁRUHÁZ VESZPRÉM

Comfort Line Bútoráruház Veszprém
Stílusos & igényes bútorok nagy választékban Veszprémben
Vásárolj akár készletről, azonnal!
Veszprém, Házgyári út 24. (keresd a COMFORT BÚTOR feliratot)
https://comfortbutor.hu


COMFORT LINE BÚTORÁRUHÁZ KESZTHELY

Comfort Line Bútoráruház Keszthely
Stílusos & igényes bútorok nagy választékban Keszthelyen
Vásárolj akár készletről, azonnal! 
Keszthely, Martinovics utca 88/c. (a STOP SHOP-pal szemben, bejárat a Martinovics utca felől)
​https://comfortbutor.hu


FA-CENTRUM LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZ VESZPRÉM

Partner vállalkozásunk Veszprémben a Fa-Centrum Veszprém Kft.

Fa-Centrum Veszprém
Minden ami fa & otthon!
Bútor, lakberendezés, matrac, barkács, ajándék
Veszprém, Orgona utca 1.
https://facentrum.hu