Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vendégvárás lépésről lépésre: tippek, trükkök az előszobához

Vendégvárás lépésről lépésre: tippek, trükkök az előszobához

Karácsonykor sokaknál az egész család apraja-nagyja összegyűlik egy közös vacsorára, ünneplésre, így talán nem túlzás, hogy az év a legnagyobb vendégsége érkezik ilyenkor.

A Karácsonyra hónapokon át készülünk, de nem csak az ajándékok és az ünnepi menü tekintetében, hanem az otthonunkat is igyekszünk ünnepi díszbe öltöztetni ilyenkor.

Vendéglátáskor mindent megteszünk, hogy kellemes hangulatban, rendezett környezetben fogadhassuk szeretteinket.

Ennek első lépése nem más, mint az előszoba felkészítése.

Az év nagy részében jóval kisebb kapacitást kell ellátnia a kabát fogasnak vagy a cipőtartónak. Érdemes most a családtagok számára kiüríteni a fogast és a szekrénybe akasztani arra a napra saját kabátjainkat.

Ha erre nincs lehetőség, akkor készíthetnünk extra vállfákat az érkezők kabátjai számára, melyet feldobhatsz egy kedves kis matricával, vagy a kampójára akár még egy picike ünnepi díszítést is készíthetünk: csiptetős vagy szalagos dekorációval. 

            Vigyázat! A fenyőágtól gyantás lehet a kabát, a csillámos anyagoktól pedig még hónapokig tele lehet a kabát a kellemetlen glitterekkel, ezek helyett válasszunk                mű girlandot és sima szatén szalagot inkább.

Egy szép futószőnyeggel vagy ünnepi belépő szőnyeggel máris meghitt hangulatot tudunk teremteni.

A tökéletes összhang érdekében helyezzünk ki egy diszkrét finom illatosítót: akár hagyományos, természetes megoldással, mint a szegfűszeggel tűzdelt, fahéj rúddal szalagozott alma vagy narancs, vagy egy kellemes illóolaj is segítségünkre lehet ebben.