Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Semleges színvilág a babaszobában

Semleges színvilág a babaszobában

Ha azt mondom: babaszoba. Mire gondolunk először? Képzeljük magunk elé, amennyiben még nem rendeztünk be ilyen szobát. Kinek milyen szín ugrik be? Az emberek többsége a rózsaszínt és kéket választaná.

De mi van, ha nem szeretnénk előre tudni babánk nemét? Legyen meglepetés! Vagy vegyünk az egyre divatosabb gondolatot, hogy majd a gyerek eldönti melyik nemhez akar tartozni. De vannak olyan családok is, akik nagyon elegáns enteriőrben élnek és a gyerekszobát is eszerint rendeznék be. Nekik mind szuper megoldás a semleges színvilágú babaszoba. Lássunk ezekből pár példát!

Klasszikus és romantikus

Ez a megoldás egy klasszikus és elegáns lakásban is megállja a helyét. Megnyugtató, meleg színek, amelyek mind azt sugallják: minden rendben lesz! A Kamilla Toscana bútorcsalád elemei között minden megtalálható: babaágy, ágy, szekrény, íróasztal, többféle komód is. Így egészen a felnőtté válásig végig kísérheti gyermekünket. Ha nem kell 3 évente lecserélni bútorainkat, rengeteget spórolhatunk is.

A modern fehér

Aki a modern, letisztult formákat szereti, annak tökéletes megoldás az Eco line bútorcsalád. Egyszerű vonalak és ragyogó fehérség! Praktikus, mert könnyen tisztítható. Nagyszerűen kombinálható egyéb bútorokkal és a „semlegessége” a későbbiekben színes kiegészítőkkel könnyen megváltoztatható.

Elegancia felsőfokon

Harmadik választásom egy sötét és egyben rettentő elegáns bútorcsaládra esett. Ez pedig a Collette márkajelzésű bútorcsalád. A sötét antracit szín nem tipikus gyerekbútor szín, de egy világos fal mellet igazán elegáns megoldás lesz. Bátran kombinálhatjuk a bútorcsalád másik két színével, ezek pedig: a szürke és fehér.

Egyre több szülő választja a semleges színt a babaszoba berendezéséhez. Amellett, hogy a semleges színekkel is igen kreatív megoldásokat hozhatunk létre, nagyon sokat spórolhatunk is ezekkel a bútorokkal. Nem kell a gyerekek különböző életszakaszaiban az egész szobát újra berendezni, elég egy íróasztallal, plusz komóddal kiegészíteni a már meglévőket.