Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Itt a tavasz! Irány a kert!

Itt a tavasz! Irány a kert!

Avagy praktikus tanácsok kezdő és nem kezdő szülőknek, milyen szempontokat kell figyelembe venni kerti játszótér vásárlásakor.

A jó idő beköszöntével, aki megteheti kiszabadul a természetbe, az udvarra, hogy magába szívja a tavaszi virágok illatát és feltöltse D-vitamin raktárait. Amíg a szülők a kerti munkákat elvégzik, addig a gyerekek az éppen elvetett borsót, virághagymákat kapirgálják ki …. vagy elfoglalhatják magukat egy csodás kerti játszótéren.

Az általunk is forgalmazott Jungle Gym játszótér tökéletes választás lehet bármely kertbe, hisz rengetegféle méretben kapható. Az egészen kicsi 1,5-8 m² (S) helyet foglalótól, akár a 25-50 m² (XL) extra méretű játszókomplexumig. További méretek: M (8-15 m²), L (15-25 m²). Méretválasztásnál ne csak a rendelkezésre álló helyet vegyük figyelembe, hanem, hogy általában hány gyerek fogja használni, illetve milyen kiegészítőket szeretnénk mindenképpen.

A Jungle Gym játszóvárak rengeteg modullal és kiegészítővel felszerelhető, így tökéletes kikapcsolódást jelent gyermekeinknek.  Választhatunk hozzá különböző hintákat, csúszdát, és átalakítható -utólag is-, akár kalózhajóvá is.

Minden tavasszal vizsgáljuk meg, van-e szerkezeti elváltozás a fa részeken. Amennyiben szükséges, kezeljük le a faanyagot fakonzerváló szerrel, vékony lazúrral.  Soha ne használjunk olyan festéket, amely a gyermekek egészségére veszélyes lehet, vagy csúszós felületet eredményez. Nézzük át az összes vasalatot, hogy nem rozsdásodnak-e, mert ez nagyban befolyásolhatja a teherbíró képességüket és biztonságukat.

Minden Jungle Gym játszóvár magas nyomáson telített (impregnált) fenyőfából készült és a kiegészítők anyaga pedig: erős műanyag és rozsdamentes acél. A játékok elemei megfelelnek az európai biztonsági normáknak, szabványoknak, előírásoknak. A termékek minden eleme megfelel az EN-71-1,2 és 3 (Európai Biztonsági Szabványnak) előírásoknak és TÜV minősítéssel is rendelkeznek. 

Javasoljuk a szerelési szolgáltatás igénybevételét, mivel a játszóvár összeállítása faipari jártasságot igényel.