Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ilyen a tökéletes kerti bútor

Ilyen a tökéletes kerti bútor
A jó kerti bútor kényelmes, tartós és stílusos.
Ellenáll az időjárásnak, kevés ápolással sokáig ép és szép marad.

A természet közeliséget és környezettudatosságot előtérbe helyező trendek a kerti bútorok tervezőit is modern és minőségi megoldások kidolgozására inspirálják.

Jellemzően háromféle alapanyagból készülnek: acél, műanyag és tartós, természetes alapanyagok, mint a rattan vagy trópusi fa illetve ezek kombinálásával.

 


Stílusát tekintve fontos, hogy illeszkedjen a környezetébe. Modern kertbe vagy teraszra modern és letisztult bútort válasszunk, rusztikus hangulatú kertekbe leginkább a fa és rattan változatokat  ajánljuk.

Kényelmi igényeinket is egyre inkább szem előtt tartják az ergonomikus kialakítással és megfelelő minőségű és vastagságú párnákkal.
Ha állítható támlájú kerti széket és napozó ágyat választunk, akkor maximálisan személyre szabható bútorokban pihenhetünk.

Egyes típusok összecsukhatóak vagy egymásba rakhatóak, így a tárolásuk is kevesebb gonddal jár.

Előnyös lehet, ha a könnyen mozgatható darabokat választunk, melyeket kedvünk szerint áthelyezhetünk akár napos és árnyékos helyszínek között, akár az alkalomnak megfelelően, hogy éppen kerti partira, vagy csak egy kiadós pihenésre készülünk.

 

 

A kerti bútorok szerepe az életünkben leginkább a nappalink funkciójához áll közel, teret biztosít a szabad levegőn való feltöltődésre, de akár barátok, családtagok fogadása által közösségi élményeinknek is csodálatos színteret biztosíthat. Biztosan van Neked is olyan kellemes emléked, ami egy kerti sütögetésről vagy családi szülinapozásról szól, és mindannyian tapasztaltuk, hogy milyen különleges feltöltődést jelent akár az olvasás, akár egy kreatív alkotó tevékenység, vagy egy csendes meghitt csevegés, ha azt a szabadban, a természetes környezetünk ölelésében élhetjük át.

Mindezek mellett egy jól megválasztott garnitúra hozzájárul a kert hangulatához és megjelenéséhez, ezzel is örömet szerezve nap mint nap a kert tulajdonosainak és vendégeinek egyaránt.