Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az U alakú sarokülő kisugárzása áthatja a teret

Az U alakú sarokülő a nagy terek királyi bútorává válhat. Sőt, kisebb helyiségekben előnyösen aknázhatóak ki a segítségével, a sarokban rejlő, egyébként nem kihasznált pozitívumok is.

 

Az U alakú sarokülő igazi társasági központ

A nappali többnyire az otthonok centruma. Egyes esetekben ez a helyiség azonos a hálóval. Mindenesetre a család, a barátok itt gyűlnek össze. Vagyis a társaságot összehozó erő egyértelműen érzékelhető.

Az U alakú kanapé ennek a központnak a középpontjává válhat, nagyjából pillanatok alatt. Érdekes megfigyelni, hogy azokban a lakásokban, ahol ilyen ülősarok terpeszkedik, a vendégek szinte azonnal rátalálnak. Merthogy kényelmes, viszonylag sokan elférnek rajta, szóval minden adott a komfortos elhelyezkedéshez.

Tény, hogy az U alak némileg behatárolja az elhelyezési lehetőségek számát. Kicsi lakásokban például nem túl előnyös bútordarab. Nemcsak azért, mert nem lehet tőle rendesen elférni. A túlzsúfoltság érzése károsan hat az amúgy pozitív atmoszférára.

Viszont nagyobb terek vagy szabadabb sarokrészek belakásához tökéletes alternatíva. A helykihasználás így könnyedén megvalósítható.

Ez az a bútordarab, ami karakteres megjelenésű, amit nem lehet nem észrevenni. Ezért érdemes vele minden szinten számolni. Például a színárnyalat kiválasztásánál jó, ha tudatosítod magadban, hogy épp a legdominánsabb színt nézed ki, ami az otthonodban érvényre jut. Viszont, ha a mindenkori harmónia megőrzését szem előtt tartod, akkor biztos lehetsz a nemcsak ülőgumókat, hanem szemet gyönyörködtető sikerben is.

Az U alakú sarokülő alvókuckónak is jó?

Nem arra született, hogy elringassa a rá fekvőket, de egy-egy alkalommal természetesen ilyen feladatot is teljesíthet.