Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A kisasztalok nagy előnyöket tartogatnak

 

A kisasztalok a lakás több pontján is jól mutathatnak, ráadásul kifejezetten praktikus bútordarabok. A dohányzók, gyakran kávézók vagy éppen kártyapartikat tartók életéből és életteréből egyszerűen nem hiányozhatnak. 

A stílusosságuk abszolút környezetre, ízlésre szabható, miközben a praktikumuk magától értetődő.

Mely helyiségekben érvényesülnek a legjobban a kisasztalok?

Általában a nappali és a hálószoba hangulatához passzol a leginkább a dohányzóasztal. Természetesen akadnak olyan elrendezésű lakások, ahol a konyha és a nappali gyakorlatilag egy és ugyanaz. Ebben a szituációban a komplett összhatás milyensége a döntő. Tehát pusztán logika vagy praktikum alapján nem érdemes határoznod a berendezésről.

Az asztal, ha éppen nem dohányzik, kávézik senki, akkor bátran használható pakolásra, kisebb-nagyobb dísztárgyak elhelyezésére. Bár gyakorlatilag nincs olyan tényező, ami a bútordarab ellen szólna, egy dolog mellett mégsem mehetünk el említés nélkül. A kicsiny asztal hátránya éppen az alacsonyan elhelyezkedő felületében rejlik. Azoknak, akik magasak kifejezetten kényelmetlen lehet a használata, hiszen még ülve is túlságosan nagyot kell hajolni hozzá. Ráadásul a térdek beakadása, bekoppanása további kellemetlenségeket is generálhat. Szóval túl a stílusosságon és a praktikumon, hétköznapi szemmel is ildomos felmérni, hogy ez a bútorfajta mennyire teljesíthet jó szolgálatot az adott körülmények között.

kisasztalok (ha nincsenek telepakolva) könnyen mobilizálhatóak

Amennyiben a nappali és a háló távolsága nem jelentős, úgy a dohányzóasztal akár mobilis bútordarabként is használható. Az elhelyezés így mindig aszerint alakulhat, amit az aktuális szituáció megkíván.

Tartalomhoz tartozó címkék: #kisasztalok #olcsó kisasztalok