Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kisasztalok, dohányzóasztalok, kávézó asztalok a lakásban

Kisasztalok, dohányzóasztalok, kávézó asztalok a lakásban

A kisasztalok a lakás több pontján is jól mutathatnak, ráadásul kifejezetten praktikus bútordarabok. A dohányzók, gyakran kávézók vagy éppen kártyapartikat tartók életéből és életteréből egyszerűen nem hiányozhatnak. 

A stílusosságuk abszolút környezetre, ízlésre szabható, miközben a praktikumuk magától értetődő.

Mely helyiségekben használhatóak ki a legjobban a kisasztalok?

Általában a nappali és a hálószoba hangulatához passzol a leginkább a dohányzóasztal, de irodákban, váróhelyiségekben, akár előterekben is megtalálható ez a bútordarab. A "dohányzóasztal" elnevezésű bútordarabot a legtöbben nem erre a célra használják, gyakran esztétikai funkciót tölt be, délutáni vagy akár reggeli kávézáshoz ideális, valamint tároló funkciója is lehet (pl. újságok tárolására lehet alkalmas, míg a tetejére szobanövényeket, vagy más dekorációkat is tehetünk).

Válassz méretben, stílusban is passzoló dohányzóasztalt a nappali bútoraidhoz!

Az asztal tehát bátran használható pakolásra, kisebb-nagyobb dísztárgyak elhelyezésére is. Ma már nagyon sokféle stílusban forgalmaznak dohányzóasztalokat, így könnyű lehet olyat találni, amelyik illik a nappali berendezéséhez, a nappali bútorok és a falfelületek színéhez. A leggyakrabban ezek az asztalok MDF lapból, laminált bútorlapból, fémből készülnek, de gyakoriak az üveglapos kisasztalok is. A BútorCity.hu kínálatában is számtalan kisbútort, dohányzóasztalt találsz.

Azoknak, akik magasak, némileg kényelmetlen lehet a használata, hiszen még ülve is túlságosan nagyot kell hajolni hozzá.

kisasztalok (ha nincsenek telepakolva) könnyen mobilizálhatóak

Amennyiben a nappali és a háló távolsága nem jelentős, úgy a dohányzóasztal akár mobilis bútordarabként is használható. Az elhelyezés így mindig aszerint alakulhat, amit az aktuális szituáció megkíván.

Tartalomhoz tartozó címkék: kisasztalok olcsó kisasztalok