Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kis terek, nagy ötletek - kisbútorok a lakásban

Kis terek, nagy ötletek - kisbútorok a lakásban

A kisasztalok a lakás több pontján is jól mutathatnak, ráadásul kifejezetten praktikus bútordarabok.  A konzolasztalokhoz hasonlóan róluk is elmondható, hogy minden létező stílusban és kivitelben elérhetők, így tökéletesen illeszkedhet a bútorzat többi eleméjhez, de léteznek kifejezetten dizájn darabok is a kisasztalok világában, amik egy csapásra központi elemmé válnak a szobában, professzionális és látványos hangulatot kölcsönözve a szobának.

 

A nappali ékeként érdemes figyelembe venni a kanapé méreteit és alakját is. Fontos, hogy a dohányzóasztal kényelmesen körbejárható legyen, amikor leülünk a kanapéra. Sarokkanapéhoz négyzet, téglalap vagy kör illetve ovál alakú asztalkát is választhatunk,. Az U alakot sarokülők négyzet vagy kör alakú dohányzóasztalt kívánnak, az egyenes kanapékhoz pedig a hosszúkás formák illenek, a téglalap vagy az ovális.

Attól függően, hogy a praktikum vagy a látvány lesz a fő szempont, a kisasztal akár extra tárolóhelyet is biztosíthat, vagy fő dekorációs elemként is szerepelhet az otthonodban.

Nagyon divatosak manapság a több részből álló asztalka szettek is, melyek szintén egyre szélesebb formavilágban elérhetők. Variálhatóság szempontjából egyértelműen ők a legpraktikusabbak, akár összeillesztve egy nagyobb asztalként, akár fal mellé állítva növénytartóként vagy kávézó asztalkaként is remekül funkcionálnak. 

Ha szereted a jó hangulatú beszélgetéseket, a baráti vagy családi összejöveteleket, mindenképpen szükséged lesz egy dohányzó asztalra, ami ilyen alkalmaként a vendégváró falatoknak vagy egy izgalmas társasjátéknak is helyet biztosíthat.

 

 

A kisasztalok nagy előnye, hogy könnyen áthelyezhetők, kis fantáziával nem csak a nappaliban tesz majd remek szolgálatot, használhatók akár éjjeli szekrényként is az ágy mellett, vagy bármely szobában egy kedves növény és dekoráció tartó alkalmatosságként.