Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sarok ülőgarnitúrák (L alak)

Rendezés:

Kentaur New sarokgarnitúra

198.900 Ft 183.900 Ft
8%
Raktáron

Kentaur sarokgarnitúra (választható színek)

189.900 Ft 172.900 Ft
9%
Raktáron a gyártónál (2-4 hét)

Szavanna sarokgarnitúra (választható színek)

200.900 Ft 183.900 Ft
8%
Raktáron a gyártónál (2-4 hét)

Főnix sarokgarnitúra (választható színek)

164.900 Ft 149.900 Ft
9%
Raktáron a gyártónál (2-4 hét)

Bora sarokgarnitúra (választható színek)

309.600 Ft
Raktáron a gyártónál (2-4 hét)

Jameson sarokgarnitúra (választható színek)

302.300 Ft
Raktáron a gyártónál (2-4 hét)

Amado sarokgarnitúra (választható színek)

487.700 Ft
Raktáron a gyártónál (2-4 hét)

Taurus sarok (jobbos ágyazhatóság)

288.300 Ft
Külső raktáron (2-4 hét)

Minerva sarok (jobbos ágyazhatóság)

311.500 Ft
Külső raktáron (2-4 hét)

Chris sarok (univerzális)

484.900 Ft
Külső raktáron (2-4 hét)

Minerva sarok (balos ágyazhatóság)

311.500 Ft
Külső raktáron (2-4 hét)

Az ülőgarnitúra a nappali egyik legfontosabb bútora. Fontos, hogy méretben, kialakításban és színben is tökéletesen passzoljon a lakótér többi eleméhez, illetve, hogy ki tudja elégíteni a felhasználói igényeket is. Ahány ház, annyiféle elvárás születik a bútorokkal szemben. Az viszont biztos, hogy a sarok ülőgarnitúrák meglehetősen nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt években és ha a tendencia folytatódik, akkor ez a jövőben sem lesz másképp. Vannak, akik azért vásárolják ezt a típusú bútort, mert tetszik nekik az L-alak. Ők sok esetben nem a sarok mellé teszik, hanem a tér közepére. A rendelkezésre álló alapterület nagyságától függ, hogy erre van-e lehetőség. Mások pedig a praktikus tényezőket szem előtt tartva döntenek úgy, hogy a sarok ülőgarnitúrák közül választanak.

Sokszor nem sok lehetőség adódik az ülőalkalmatosság elhelyezésére, mert az egyetlen megoldás az, ha a sarokba kerül. Ilyenkor egyértelmű, hogy egy L-alakú modell lesz ideális. Bárhogy is legyen, ezek a bútorok nem okoznak csalódást, hiszen minden szempontból meg tudnak felelni a felhasználók elvárásainak. A kínálatunkban nincs hiány a sarok ülőgarnitúrákban, amik méretben, színben, kialakításban és egyéb tulajdonságokban, például ágyazhatóságban vagy szövetkialakításban is különböznek egymástól. Ha a sarok ülőgarnitúrákat látva hatalmába kerít az érzés, hogy a Te otthonodba is tökéletesen beleillene egy ilyen típusú ülőalkalmatosság, akkor ne gondolkodj sokat! Hagyatkozz a megérzéseidre, találd meg a kedvencedet, és add le a rendelésedet!

Kínálatunkban tágas sarokkanapékat is találsz, melyek jó választás lehetnek, ha sok embernek szeretnél egyszerre helyet biztosítani. Ezenkívül sokféle méretben és formában kaphatók, így könnyen megtalálhatod azt, ami a legjobban illik a helyiség méretéhez és alakjához. Sarokkanapéknál gyakran előfordul, hogy praktikus tároló rekeszek is találhatók a kanapé alatt, így hasznos tárolóhelyet is biztosíthatnak.