Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk - kötetlenül 3. rész

Rólunk - kötetlenül 3. rész

Tudtad, hogy a Bútorcity.hu online áruház egy családi vállalkozásból fejlődött ki?

Szeretnénk betekintést adni Nektek, kicsit kötetlenebb, közvetlenebb formában a Bútorcity.hu életébe. 

Ezúttal  a stílusokról, trendekről beszélgettünk a Bútorcity.hu üzletvezetőjével.

 

Nagy kedvencem az Alameda bútorcsalád, a fényes fehér felületeivel, a LED csíkokkal, és a természetes tölgy színű tetőlapjaival. Az Alexandra fotel pedig nagyon kényelmes. Ha egyszer beépítjük a párommal a házunk tetőterét, akkor biztosan lesz ott fent valamilyen ehhez hasonló relax fotel. Szeretnék egy hangulatos tetőteret, könyvespolcokkal, egy kis dolgozó és olvasó sarokkal. Cserszegtomajon, Keszthely mellett élünk, a házunk egy dombon van, a legfelső szintről látszik a Balaton is.

 

 

A loft / industrial stílus közel áll hozzám. Tetszik, hogy meghagyják a régi ipari stílusú épületek arculatát, de mégis újszerűvé alakítják át. Szeretnem a mediterrán stílusú otthonokat, és a klasszikus elegáns vagy rusztikus (akár a vintage) enteriőröket is. Valójában a lényeg az, hogy harmonikusan legyen berendezve a helyiség, egymáshoz jól illő bútorokkal, színekkel és kiegészítőkkel. 

 

A minimalista stílus vagy az egyszerűségre és funkcionalitásra szorítkozó skandináv stílus számomra talán kissé egyhangú. Jobban szeretem, ha van egy kis szín, valamilyen egyedi kiegészítő, változatos dekorációk, ami feldobja a hétköznapokat. Ez valószínűleg szakmai ártalom is. Sokféle bútort és enteriőrt látok minden nap, már feldob, ha találkozom valamilyen extrább, a szokványostól eltérő, újszerű formával, színnel, megoldással. Nem kell nagy dolgokra gondolni, akár zöld növényekkel is nagyszerűen fel lehet dobni egy helyiséget. Akár régiségek vagy felújított festett bútorok is szóba jöhetnek, így a bohém stílus sem áll túl távol tőlem.