Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elemes konyhabútorok

Ebben a kategóriában találjuk azokat a konyhabútorokat, melyeket magunk tudunk összeállítani a megadott elemek alapján.

  • A bútorcsaládokon belül sokféle elemből tudod összeállítani a számodra legmegfelelőbb konyhát. Sok elemnél választhatunk, hogy ajtós vagy fiókos elemet szeretnénk használni. 
  • A bútorokhoz lehetőség van munkalap és egyéb kiegészítők rendelésére is, ezeket megtalálod minden bútorcsalád leírásánál. 
  • Ha segítségre van szükséged a konyha összeállításánál, keresd bátran szakképzett értékesítő kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén. 

Össze tudtad állítani a konyhádat, de tartasz attól, hogy hogyan fogod összeszerelni vagy beépíteni? Nálunk ez sem probléma! Szakképzett asztalos kollégáink állnak rendelkezésedre a szereléssel és beépítéssel kapcsolatban is. Ennek a díjával kapcsolatban Ügyfélszolgálatunk ad pontos ajánlatot az összeállítás alapján. 

Jelenleg az elemes konyhabútorok feltöltés alatt állnak, így ha nem találtad meg az elképzelésedet, nézz körül online is lapozható katalógusunkban.

Milyen az ideális konyhabútor? Mindenekelőtt a Te igényeinek és elképzeléseinek megfelelően legyen kialakítva. Legyen elegendő tárolóhely a főzéshez szükséges eszközöknek és alapanyagoknak. Az ideális konyhabútor modern, minőségi anyagokból készült, hogy hosszú évekig tartós legyen. Nem árt, ha a konyhabútor könnyen tisztítható és karbantartható. Válassz olyan anyagokat és felületeket, amelyek ellenállóak a nedvességnek és az olajoknak, és amelyek könnyen tisztíthatóak.

Amikor megtervezed a konyhabútorodat, gondolt végig abból a szempontból is, hogy a főzési folyamatokat egyszerűbbé és hatékonyabbá tedd a magad számára. Gondoskodj arról, hogy a konyhai eszközök könnyen elérhetők legyenek, és hogy ne kelljen túl sokat pakolászni, keresgélni őket a főzéshez. Az ideális konyhabútor harmonikusan illeszkedik a lakás, az étkező stílusához és bútorelemeihez - ezért válassz olyan stílust, színeket melyek összhangban vannak a helyiség hangulatával, összképével. Ha a konyhabútor tervezéshez segítséget szeretnél, várunk szeretettel a keszthelyi bútoráruházunkban!