Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elemes konyhabútorok

Ebben a kategóriában találjuk azokat a konyhabútorokat, melyeket magunk tudunk összeállítani a megadott elemek alapján.

A bútorcsaládokon belül sokféle elemből tudod összeállítani a számodra legmegfelelőbb konyhát. Sok elemnél választhatunk, hogy ajtós vagy fiókos elemet szeretnénk használni. 

A bútorokhoz lehetőség van munkalap és egyéb kiegészítők rendelésére is, ezeket megtalálod minden bútorcsalád leírásánál. 

Ha segítségre van szükséged a konyha összeállításánál, keresd bátran szakképzett értékesítő kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén. 

Össze tudtad állítani a konyhádat, de tartasz attól, hogy hogyan fogod összeszerelni vagy beépíteni? Nálunk ez sem probléma! Szakképzett asztalos kollégáink állnak rendelkezésedre a szereléssel és beépítéssel kapcsolatban is. Ennek a díjával kapcsolatban Ügyfélszolgálatunk ad pontos ajánlatot az összeállítás alapján. 

Tipp: válaszd a fizetésnél a bankkártyás vagy banki átutalásos fizetési módot, és most 3% extra kedvezményt biztosítunk vásárlásodból.

Jelenleg az elemes konyhabútorok feltöltés alatt állnak, így ha nem találtad meg az elképzelésedet, nézz körül online is lapozható katalógusunkban.