Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fésülködő asztalok

Elegáns, különleges stílusú fésülködő asztalok, pipereasztalok találhatóak ebben a termékkategóriában.

Ezek a termékek általában kisebb méretű, tükrös bútorok, praktikus kis fiókokkal, ahová minden apróságot, sminkeszközt és piperecuccot, vagy bizsut és ékszert elrejthetsz. Kínálatunkban kifejezetten ékszertartó szekrényeket is találsz.

Kattints a kiválasztott asztalkára, szettre a további részletekért!

Rendezés:

Dinis ékszertartó szekrényke

47.400 Ft 43.800 Ft
Külső raktáron

Linet new féskülködő asztal

49.200 Ft 46.400 Ft
Külső raktáron

Regina new fésülködő asztal

57.400 Ft 49.300 Ft
Külső raktáron

Rodes new fésülködő asztal

47.800 Ft 43.400 Ft
Külső raktáron

Rulia ékszertartó szekrényke

49.400 Ft
Külső raktáron

Nőként készülődéskor a sminkünkre, hajunkra is nagy figyelmet szentelünk. Indulás előtt gondunk van arra, hogy ízlésesen kifessük az arcunkat és elkészítsük az aktuális hangulatunknak megfelelő frizurát is. Ezeknek a műveleteknek az elvégzéséhez ideális választást jelentenek a fésülködő asztalok, amik lehetőséget kínálnak arra, hogy a készülődés minden egyes fázisa kényelmesen történjen. A fésülködő asztal egy kisebb bútordarab, ami jellemzően tükrös és fiókos kivitelben készül. Természetesen többféle változatban kapható, vannak például olyanok is, amikhez nincs tükör. Ezeknek a fésülködő asztaloknak az előnye, hogy a megfelelő méretű tükröt Te magad választhatod ki hozzájuk.

Ha ezzel nem szeretnél külön foglalkozni, akkor ott vannak a tükrös modellek, amik szintén remek választásnak bizonyulnak. A fésülködő asztalok egyik speciális változatai az ékszertartó szekrénykék, amik első ránézésre egy hagyományos, fiókos tároló szekrénynek tűnnek. Azonban felül, alul, némelyik pedig oldalt is kis tárolóegységekkel rendelkeznek, amik lehetőséget adnak a készülődéshez szükséges holmik elpakolására. Bármelyik típusú asztal mellett is teszed le a voksodat, egy nagyon praktikus kialakítású bútordarab kerül a birtokodba. A fiókos rekeszeket kedved szerint használhatod ékszer, smink cuccok vagy neszesszer tárolására. Továbbá egy fésülködő asztal birtokában többé nem lesz kérdés Számodra, hogy hol sminkeld ki az arcod, vagy készítsd el a frizurádat, hisz egyértelmű lesz, hogy mi az erre legkényelmesebb hely a lakásban.