Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kis terek nagy ötletek a fürdőszobában

Kis terek nagy ötletek a fürdőszobában

Egy kisméretű fürdőszoba berendezése elsőre nehéznek tűnhet. De nem kell kétségbeesni, nagyon jó ötleteink vannak, hogy praktikus és tökéletes legyen.

Az első kétségbeesés után lássuk, milyen praktikákkal növelhetjük a teret egy fürdőszobában, úgy hogy közben az enteriőr is a kedvünkre legyen.

Fények-színek

Mindenképpen világos színű színekben gondolkodjunk, mert a sötét színek összenyomják a teret. A tükör minél nagyobb legyen, és lehetőség szerint az ablakkal szemben helyezzük el. Ezzel a trükkel optikailag növelhetjük terünket és világosabb is lesz a fürdőszobában. A csempe vásárlásakor igyekezzünk olyat választani a falakra, amely kisebb méretű. A padlóra viszont minél nagyobb méretűt.

Világítás

A fürdőszobában kiemelten fontos a megfelelő világítás. Igyekezzünk, hogy minél több, jó minőségű fényforrást válasszunk. Gondoskodjunk mennyezeti lámpáról és fali lámpáról, természetesen megfelelő izzóval. Ezenkívül tehetünk hangulatvilágítást akár a zuhanyba is.

Szaniterek, bútorok

Amennyiben kevés a helyünk a fürdőszobában, jobb ha lemondunk a kádról. Annyiféle zuhanymegoldás létezik, hogy biztosan találunk olyan megoldást, ami megfelelő számunkra. Lehet az zuhanykabin, beépített zuhany , vagy egy egyszerű zuhanytálca. Ha nagyon ragaszkodunk a kádhoz, igyekezzünk kisebb méretet beszerezni, és praktikusan elhelyezni.  A mosdó esetében olyat vegyünk. amelyhez tartozik szekrény. Mivel minden lehetőséget ki kell használni a tárolásra. a tükör esetében is lehetőség szerint szekrényes megoldás mellett döntsünk.