Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fa játszóterek

Most ingyenesen házhozszállítunk 100.000 Ft felett Budapesten, valamint Pest, Zala, Somogy, Vas, Veszprém, Fejér, Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyék területén.

Használd MOST az

INGYENSZALLITAS

kuponkódot a pénztárnál!

Kerti fa játszótornyok csúszdával, számtalan kiegészítő modullal magánkertekbe. Igény szerint kiszállítással és összeszereléssel is. Ezek a moduláris játszóterek elérhetőek kisebb méretű hintáktól kezdve egészen a nagy méretű, több szintes, több részes játszóvárakigA játszóterekhez a faanyagok magas nyomáson telített (impregnált) fenyőfából készülnek, ezzel is biztosítva a magasfokú stabilitást és tartósságot. A fa élő anyag, így kisebb repedések előfordulhatnak, ezek nem befolyásolják a biztonságot és használhatóságot. A játszóterekhez kapható faanyag építési faanyag (I. - III. osztály) amely gyárilag impregnált, gombaölő szerrel kezelt, de javasolt a festése is, lazúrfestéssel, így még ellenállóbbá válik a kerti fa játszótér az időjárás viszontagságaival szemben. Ha kérdésed lenne a fa kerti játszótér típusokkal kapcsolatban, és a Jungle Gym játszótornyokkal vagy modulokkal kapcsolatban, szakértő munkatársaink szívesen segítenek. Keress minket bátran elérhetőségeinken a magánkerti játszótér vásárlással és készre szereléssel kapcsolatban is!

A játszóterek szerelést igényelnek! Normál esetben a játszóterek szálanyagban kerülnek átadásra (ezek 3,2-3,6 méteres faanyagot jelentenek), ezeket a részletes szerelési útmutató alapján méretre kell vágni, lecsiszolni, majd ezután jöhet a játszótér összeállítása, amelyhez útmutatót biztosítunk, és minden szükséges alkatrészt és tartozékot átadunk. Mivel a játszóterek összeállítása hosszadalmas és szakértelmet igényel (ács, asztalos), így ügyfeleink kérésére mi is vállaljuk a játszóterek komplett készre szerelését, és természetesen a kiszállítását is. A Jungle Gym fa játszóvárakhoz számtalan modul és kiegészítő rendelhető, így egészen személyre szabható, és végső soron olyan játszótér tervezhető, amely elfér az adott helyen és sokféle funkciójával garantáltan élvezetes és biztonságos szabadtéri időtöltést biztosít. A fa magánkerti játszótereink segítenek a gyerekek mozgáskoordinációjának fejlesztésében, illetve játékos formában járulnak hozzá a gyerekek egészséges fejlődéséhez és megfelelő fizikumának kialakulásához.