Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

U alakú ülőgarnitúrák

Ebben a kategóriában találod az un. U-form vagy "U" alakú ülőgarnitúráinkat, sarokgarnitúráinkat. Az U alakú elrendezés a megszokottnál nagyobb ülő- és fekvőfelületet biztosít. A praktikus modelleken garantáltan elfér az egész család, vagy baráti társaság! Az ülőgarnitúráink többsége ezen felül kihúzható, ágyneműtartóval, vendégágy funkcióval is rendelkezik. A képeken látható stílusos, modern formatervvel, magas kopásállóságú bútorszövetekkel rövid szállítási idővel elérhetőek ezek a bútoraink. További részletekért kattints a kiválasztott termékre!

Rendezés:

Amora U alak (univerzális)

347.100 Ft 317.700 Ft
Külső raktáron

Born U alak (balos kivitel)

552.800 Ft 499.900 Ft
Külső raktáron

Born U alak (jobbos kivitel)

552.800 Ft 499.900 Ft
Külső raktáron

Emily U alak (balos kivitel)

466.400 Ft 426.900 Ft
Külső raktáron

Emily U alak (jobbos kivitel)

466.400 Ft 426.900 Ft
Külső raktáron

Oregon U alak (balos kivitel)

413.900 Ft 378.900 Ft
Külső raktáron

Oregon U alak (jobbos kivitel)

413.900 Ft 378.900 Ft
Külső raktáron

Az ülőgarnitúrák sorában az U alakú sarokülő meglehetősen népszerűnek számít. A méreténél fogva, jellemzően olyan terekben mutat szépen, ahol nagy alapterület áll rendelkezésre és bőven van hely a bútor elhelyezésére. Mint, ahogy a neve is utal rá, ez U alakban fordul. Többféleképpen is helyet kaphat egy szobában, térben. Vannak, akik a sarokba teszik, míg mások inkább a tér közepén találják meg számára az ideális helyet. Ez elsősorban ízléstől, a belső tér kialakításától, illetve a rendelkezésre álló hely nagyságától függ. A webáruházunkban kapható U alakú sarokülők a megszokottól nagyobb ülő- és fekvőfelülettel rendelkeznek. Ennek köszönhetően olyan életterekben is ideális választásnak bizonyulnak, ahol egy nagyobb család él vagy ahol a házigazda rendszeresen tart családi, baráti összejöveteleket. 

Ez esetben ugyanis szükség van arra, hogy a társaság minden tagja kényelembe tudja helyezni magát. Az U alakú sarkülőink között vannak olyanok is, amik rendelkeznek vendégágy funkcióval, azaz alvásra is használhatók. Ezek a modellek rendszerint kihúzható és ágyazható kivitelben készülnek. Sok esetben az ülőgarnitúrák háttámlája is alakítható az igényeknek megfelelően, így azok mindenkinek komfortos elhelyezkedést biztosítanak. Ha Te is azt szeretnéd, hogy a nappalidba egy minőségi U alakú sarokülő kerüljön, akkor bátran nézd végig a kínálatunkban található termékeket! Mindegyiket a képen látható modern, stílusos formatervvel és minőségi, magas kopásállóságú bútorszövetekkel szállítjuk.