Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lakberendezési ötletek

Az U alakú sarokülő kisugárzása áthatja a teret

2021. 01. 11. 12:32:00

Az U alakú sarokülő a nagy terek királyi bútorává válhat. Sőt, kisebb helyiségekben előnyösen aknázhatóak ki a segítségével, a sarokban rejlő, egyébként nem kihasznált pozitívumok is.

 

A kisasztalok nagy előnyöket tartogatnak

2021. 01. 08. 14:31:00

 

A kisasztalok a lakás több pontján is jól mutathatnak, ráadásul kifejezetten praktikus bútordarabok. A dohányzók, gyakran kávézók vagy éppen kártyapartikat tartók életéből és életteréből egyszerűen nem hiányozhatnak. 

Az előszoba bútorok erőteljesen befolyásolják az atmoszférát

2021. 01. 06. 16:29:00

Az előszoba bútorok kiválasztása bár másodlagosnak tűnik mondjuk a konyha vagy a nappali berendezéseinek kiszemeléséhez képest, azonban ennek éppen a fordítottja igaz. 

Gyerekbútor webáruház - Inspiráló gyermekbútor ötletek a gyerekszoba berendezéséhez

2021. 01. 03. 14:45:15

Két dolgot semmiképpen ne hagyjatok figyelmen kívül, ha gyerekszoba berendezésén töritek a fejeteket. Sokan sajnos hajlamosak azt gondolni, hogy a gyermek valójában egy kisméretű felnőtt. Hát ez nem így van, ez egy alapjaiban hibás megközelítése annak, mire, milyen bútorokra és berendezési tárgyakra van szüksége a család legfiatalabb tagjának. A másik fontos szempont: a gyermek igényei napról napra változnak, következésképpen a gyermekbútoroknak követniük kell a gyermek fejlődését. A feladat tehát nem is olyan egyszerű, ha gyerekbútor vagy ifjúsági bútor beszerzése előtt álltok.

Sarokkanapét, sarokgarnitúrát webáruházból? – Íme, a tippjeink az online vásárláshoz

2021. 01. 03. 14:38:22
Azzal ugye nehéz lenne vitatkozni, hogy mindenki maga tudja, hol szorít a cipője. De gondolkodtatok már azon, hogy ugyanez érvényes akkor is, ha sarokkanapé vagy sarokgarnitúra az a bizonyos cipő, ami szorít? Ha nem is feltétlenül szorít, de kényelmetlen, túlságosan kemény vagy éppen puha, mély vagy magas az ülése, esetleg hiányzik belőle valami, ami nagyon is kellene, illetve a színével, netán az anyagával van gond. Hát igen, ezekre érdemes odafigyelni, ha sarokkanapé vagy sarokgarnitúra vásárlását fontolgatjátok.

Bútorok a nappaliba - Olcsóbban, gyorsabban, egyszerűbben a netről

2021. 01. 03. 14:27:21

A nappali kétségtelenül az otthonunk központi része, a családi életünk centruma és a társasági életünk színtere. Ha így nézzük, okkal várhatjuk el tőle, hogy maximálisan kiszolgáljon bennünket, a család valamennyi tagját, ráadásul minden szempontból alkalmas legyen a tartalmas együttlétekhez a rokonokkal, a barátokkal és az ismerősökkel. Nem is csoda, hogy mindenkinek nagy az elvárása a nappali fix vagy elemes bútoraival és a többi berendezési tárggyal szemben, és ezekhez az elvárásokhoz néha bizony nehéz is megfelelő bútorzatot társítani.

Válaszd meg jól a modern nappali szekrénysort!

2020. 12. 14. 13:37:00

Amennyiben az otthonod a modern stílust képviseli, vagy azt szeretnéd, hogy azt képviselje, gondosan válaszd meg a bútordarabokat, lakberendezési tárgyakat! 

Ezért nagyon hasznosak a fésülködő asztalok

2020. 12. 10. 13:25:00

Sokáig a fésülködő asztalokat legfeljebb csak a filmekben vagy a lakberendezési magazinok hasábjain csodálhattuk meg. Manapság azonban lehetőséged van arra, hogy Te is beszerezz egyet a lakásodba.

Útmutató a tökéletes design kanapé kiválasztásához

2020. 12. 07. 11:32:00

A nappali az egyik legfontosabb helyiség a lakásban. Itt fogadjuk a vendégeket, és itt gyűlik össze a család is, amikor beszélgetésre, sziesztázásra vagy tévézésre, társasozásra kerül sor.