Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csecsemő és gyerek matracok

Rendezés:

Bambino matrac

29.900 Ft -tól
Külső raktáron (kb. 2-4 hét)

Baby Kokos 6 matrac

34.900 Ft -tól
Raktáron

Baby Kombi matrac

36.900 Ft -tól
Raktáron

Ebben a kategóriában kifejezetten azokat a matracainkat, ágybetéteinket találod, amelyek kiságyakba, babaágyakba, gyerekágyakba készülnek, a standard méreteknél kisebb méretekben. Jellemző méretek: 60*120 cm, 70*120 cm, 70*140 cm, 80*160 cm. Nagyobb gyereknek már javasolt a felnőtt méretű, pl. 80*200, 90*200 cm-es matrac vásárlása. Ezeknek a matracoknak általában jó a nedvesség elvezető vagy nedvszívó tulajdonságuk, higiénikus alvást biztosítanak antiallergén kialakításuk révén. A gyártásnál általában természetes, bőrbarát anyagokat használnak.

A baba matrac vagy gyerek matrac kiválasztásánál számos fontos tényezőt kell figyelembe venni. Először is, a matracnak kényelmesnek és támogatónak kell lennie, hogy a gyermek jól aludhasson. Másodszor, a matracnak biztonságosnak kell lennie, így érdemes olyat választani, amelyik nem tartalmaz semmilyen káros anyagot vagy vegyi anyagot. Nem árt, ha az ágybetét jól szellőzik, így megelőzhető a nedvességgyűjtés és a penészképződés.

Negyedszer, a matracnak megfelelő méretűnek kell lennie a gyermek ágyához, a babaágyhoz.. Ötödször, a matracnak tartósnak is kell lennie, mivel a gyerekek általában sokkal több időt töltenek az ágyban, mint a felnőttek. Végül, a matracnak könnyen tisztán tarthatónak kell lennie, hogy könnyedén tisztíthasd, ha szükséges. A tisztításban és a nedvességelvezetésben nagyszerű segítséget nyújt pl. egy vízzáró matracvédő használata.