Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jungle Farm játszóvár

Elérhetőség: Raktáron a gyártónál (2-4 hét)

A Jungle Farm játszóvár egy XL-es méretű vár, ami egyszerre több gyermek aktív szórakozását is lehetővé teszi. A vár hangulatos ponyva tetővel van ellátva, így a fa szerkezet védett az időjárástól. A játszóvár több elemből áll: a létra, a 2,65 méteres csúszda és a 2,2 méteres csúszda, a mászófal, a periszkóp és a macskaháló mind fix tartozékai a várnak. Az építmény alsó részén praktikus méretű homokozó is kialakítható, illetve még külön rendelhető hozzá több izgalmas játékmodul. Ha hasonlót kerestél, ne várj tovább, rendeld meg a bútor webáruházunkban!

  • Mérete csúszdával együtt: (Szé*Ho*Ma): 150 cm* 330 cm * 310 cm

További információ és terméktulajdonságok

  • Anyaga: magas nyomáson telített (impregnált) fenyőfa. A kiegészítők anyaga erős műanyag és rozsdamentes acél.

A játékok elemei megfelelnek az európai biztonsági normáknak, szabványoknak, előírásoknak. A termékek minden eleme megfelel az EN-71-1,2 és 3 (Európai Biztonsági Szabványnak) előírásoknak és TÜV minősítéssel is rendelkeznek. 

Javasoljuk a szerelési szolgáltatás igénybevételét, mivel a játszóvár összeállítása faipari jártasságot igényel.

Felhívjuk a figyelmet a biztonságos rögzítés fontosságára. A termékek telepítését/földhöz való rögzítését nem vállaljuk. A szerelési szolgáltatás a méretre vágásra, csiszolásra, összeállításra, szerelésre vonatkozik, telepítésre nem. Ez utóbbi viszont könnyen elvégezhető a gyártó által biztosított tartozékokkal.