Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Előszoba bútorok

Rendezés:

Aya system ruhafogas

7.600 Ft
Rendelhető (kb. 4-6 hét)

Tiago system ruhafogas

10.700 Ft
Rendelhető (kb. 4-6 hét)

Az elemes előszoba bútorok rengeteg előnyt rejtenek magukban. Az egyes darabjaik színben, kialakításban és egyéb jellemzőkben is tökéletesen passzolnak egymáshoz. Ennek köszönhetően nem kell azzal töltened az idődet, hogy bútorvásárláskor összeválogasd az egymáshoz illő elemeket. Ha sikerül is hasonlókat találnod, fent áll annak az eshetősége, hogy első ránézésre ugyan passzolnak, de mivel részleteikben különböznek, ezért nem olyan összképet nyújtanak majd, mint amilyet elképzeltél.

Az elemes előszoba bútorok ezzel szemben valóban minden apró részletükben, stílusukban egyezőséget mutatnak. Ha szemügyre veszed a kínálatunkat, akkor a képeken is láthatod, hogy nemcsak a fogantyúk anyaga, mérete, hanem például a fiókok, polcok szélessége, és a bútorok színe is egyezik a bútorcsaládokon belül.

Az előszoba bútorok kiválasztásakor több dologra is érdemes figyelni:

  • Méret: Az előszoba általában egy kisebb helyiség, így fontos, hogy megfelelő méretű bútorokat válasszunk, hogy ne legyen túl szűk, és ne is legyen túl sok hely üresen.

  • Tárolóképesség: Az előszoba bútorainak rendelkeznie kell tárolóhellyel, hogy eltudjunk helyezni cipőinket, kabátunkat, táskánkat és egyéb kiegészítőinket. Praktikus, ha úgy rendezzük be az előszobát, hogy legyen akasztós rész a kabátok számára (lehet fogas, vagy zárt akasztós szekrény is), és polcos rész is a cipők, tárgyak tárolásához. A cipők tárolására külön komódokat és cipős szekrényeket találsz a kínálatunkban. A különböző előszobai padok, cipőtartós padok szintén segítik a készülődést, főleg az idősebbek számára a cipőket könnyebb ülve felvenni.    

  • Funkcionalitás: Az előszoba bútorainak kényelmesnek és gyorsan használhatónak kell lenniük, hogy könnyen el tudjunk indulni reggelente. Jó, ha a bútorok praktikus belső elrendezéssel segítik a készülődést, pl. rendelkeznek cipőtartós, kabátakasztós és táskatartós elemekkel, szekciókkal is.

  • Dizájn: Ideális esetben az előszoba bútorok illeszkednek a lakás összképébe és stílusához. Emellett persze a legfontosabb, hogy az előszoba bútorai egymáshoz, a tárgyak és a falak színéhez is passzoljanak. A tükör nem csak jól mutat az előszobában, hanem pl. segíti a készülődést, a frizuránk vagy az öltözékünk ellenőrzését is.

  • Minőség: Az előszoba bútorai általában gyakran használatosak, így fontos, hogy minőségi anyagokból és jó minőségű kivitelezésben készüljenek, a tartósság érdekében.

A BútorCity.hu-n fiókos, polcos, akasztós, tárolós és tükrös elemekkel felszerelt típusokat is kínálunk, amelyek igény szerint variálhatók. Te döntheted el, hogy hova helyezed ezeket, hogy mely elemeket teszed egymás mellé. Ennek eredményeképpen pedig, akár egészen különleges végeredmény is születhet. Ne habozz, az elemes előszoba bútorok számodra is ideális választásnak bizonyulnak, ha szép, egységes, rendezett belső teret szeretnél kialakítani az otthonodban!