Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babaszoba

Ebben a kategóriában találod meg a kiváló minőségű, strapabíró hazai FAKTUM bababútorainkat és egyéb babaszoba bútor szetteket is. Nem csak erős és stabil bútorok, hanem stílusuk, hangulatuk is egyedi, inspiráló, nyugtató közeget teremt.

Az elemes babaszoba bútorainkkal akár a teljes babaszobát, gyerekszobát azonos stílusú bútorokkal tudod berendezni. Vannak szettjeink fehér, világos sonoma tölgy és más kellemes, otthonos, akár színesebb színekben is. Általában a családok tartalmaznak kiságyat / gyerekágyat, kombi babaágyat, pelenkázó feltéttel kapható komódot, nagy szekrényt tároló rekeszekkel, polcokat, ruhásszekrényeket. Az elemeket külön-külön is meg tudod rendelni, de tetszőleges szett is összeállítható. Néhány bababútorunk mintás kivitelben is elérhető.

Görgess lejjebb és válaszd ki a bútorcsaládot az elemek és az árak megtekintéséhez! 

A babaszoba kialakítása egy igen fontos feladat. Nemcsak a padló és a fal, hanem a bútorok külső stílusjegyei is nagymértékben hozzájárulnak a helyiség atmoszférájához. A baba akkor érzi jól magát a szobájában, ha a berendezés egységes és nyugodt hangulatot áraszt. Emellett természetesen a babaszoba bútorok minősége, kialakítása is sokat nyom a latba. Elvégre mit érnek a szép, de nem túl praktikus bútordarabok?! Az általunk kínált bababútorok minden igénynek maximálisan meg tudnak felelni. Pontosan tudjuk, hogy az egyes elemek összeillősége mennyire fontos szempont bútorvásárláskor. Éppen ezért, a babaszoba bútorokat termékcsaládonként kínáljuk.

Bármelyiket is veszed szemügyre, olyan babaágyakat, komódokat, szekrényeket, tároló elemeket találhatsz, amik méretben, formavilágban és színárnyalatokban is tökéletesen összeillenek. Ennek rengeteg előnye van, hiszen nem Neked kell felkutatnod az egymással harmonizáló bútordarabokat. Így a bútorvásárlás sokkal gyorsabb, kényelmesebb, és ezáltal élvezetesebb is lesz. Nálunk az olyan speciális elemeket is megtalálhatod, mint amilyen a kombi babaágy, a pelenkázó feltéttel rendelkező komód vagy a nagy szekrény tároló rekeszekkel. Bármelyikre esik a választásod, magas minőségű babaszoba bútorok kerülnek a birtokodba, amik nemcsak szépek, hanem időtállóak is. Mindegyik stabil, erős bútor, ami rendeltetésszerű használat esetén nem megy hamar tönkre. Ennek pedig nyilvánvalóan sok pozitívuma van, például, hogy sokáig ki tudod élvezni a használatukból eredő előnyöket.