Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyerek- és ifjúsági szoba bútorok

Bútorok a gyerekszobába vagy ifjúsági szobába nagy választékban! Elemes bútorainkkal az egész gyerekszoba akár azonos stílusban rendezhető be. Miben mások az ijfúsági bútorcsaládok? A hangulatuk általában kicsit játékosabb, inspirálóbb, izgalmasabb, színesebb. Vannak tipikusan lányosabb (pl. fehér, rózsaszín) és fiúsabb színek (pl. kék, zöld, szürke) is, ezen kívül persze semleges sínek is. 

Mindegyik ifjúsági bútor kollekciónk tartalmaz íróasztalt, 80*200 cm-es vagy 90*200 cm-es egyszemélyes ágyat, ruhásszekrényeket és tárolós, fiókos komódokat a gyerekszobába. Modern vagy hagyományos ifjúsági szobabútoraink megfizethető áron rendelhetőek online. A letisztult formavilágú, természetes vagy inkább elegáns hangulatot árasztó lapra szerelt gyerekszoba bútorainkhoz ezen kívül összeszerelést is kérhetsz.

A gyerekszoba és ifjúsági szoba berendezésénél érdemes figyelni arra, hogy elegendő tárolóhelyet biztosítsunk a gyermek ruhái, játékai és egyéb tárgyai számára. Jó, ha a gyerekszoba színei és dizájnja kedvezően hat a gyermek fejlődésére, ezért és életkoruknak és érdeklődési körüknek megfelelően válasszunk színeket. A praktikus gyerekszoba bútorok flexibilisen átalakíthatóak, ahogy a gyermek növekszik, és hosszabb távon is használhatóak, tartósak. A legtöbb gyerekszoba bútor - pl. komódok, szekrények, íróasztalok - megállják a helyüket akár más helyiségekben is, ahogy a gyerek növekszik.  

Fontos figyelni arra, hogy legyen elég hely a játékhoz is, és biztosítsunk olyan területet, ahol a gyermek szabadon tud játszani. Virtuálissá váló világunkban a gyerekeknek nagyobb szükségük van a természet közelségének érzésére is, ezt segíthetjük, ha a szoba díszítésénél természetes elemeket használunk, mint például fa, virágok és növények, természetes fahatású bútorok.

Természetesen az elemek külön-külön is megvásárolhatóak, de tetszőleges összeállításra is lehetőségünk van. A tervezők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szettekben praktikus elemek szerepeljenek, amelyek jobb helykihasználást tesznek lehetővé (pl. emeletes ágyak, kihúzható ágyak, kombi bútorok, tárolós komódok, stb.) akkor is, ha nem nagy a gyerekszoba alapterülete.

Ezen kívül ezek ifjúsági szekrényeink és elemes bútoraink elegendő helyet biztosítanak a gyerekruhák, játékok, holmik tárolásához is, hogy rend legyen az egész lakásban. Egy szép, igényesen berendezett környezetben jobban megy a tanulás és a játék is - ezt szem előtt tartva válasszuk ki a gyerekszoba szetteket, és rendezzük be elemes gyerekszoba bútorokkal a csemeték életterét!