Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babaágyak, kiságyak

Rendezés:

Hogyan válasszuk ki a megfelelő babaágyat? Az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni a babaágy és kiságy vásárlásakor.

  1. Biztonság: A babaágyaknak megfelelniük kell a biztonsági szabványoknak, és rendelkezniük kell magas oldalsó rácsokkal, hogy megakadályozzák a gyermek kiesését az ágyból. A BútorCity.hu-n megtalálható kiságyak, gyerekágyak, babaágyak megbízható magyar és európai gyártóktól származnak, és kiváló minőséget képviselnek. Egyes típusoknál az oldalrács is állítható, vagy rendelhető ez a kivitel.

  2. Méret: A babaágyak kiválasztásakor vegyük figyelembe a gyermek testméretét, hogy a gyermeknek legyen elegendő hely az alvásra, de némi mozgáshoz és játékhoz is legyen megfelelő nagyságú a hely.

  3. Funkcionalitás: Ideális, ha a babaágy könnyedén összeszerelhető, tisztítható és szükség esetén átalakítható. Az átalakítható babaágyakkal tudjuk követni a baba fejlődését, és lehetőségünk van átalakítani, kibővíteni méretben őket, ahogy a gyermek növekszik.

  4. Design: Nem utolsó szempont a stílus és a szín sem. Lehetőség szerint válasszunk olyan babaágyat, amely stílusban és színben is illeszkedik a gyerekszoba dizájnjához és színeihez. Később persze a gyerekszobát a csemete ízlésének megfelelően alakíthatjuk.

  5. Átmeneti ágyak: Léteznek átmeneti ágyak is, melyek köztes méretűek, vagy szükség esetén átalakíthatóak, átszerelhetőek, ahogy a gyermek nő. Így az átalakítható ágy hosszabb távon is használható marad, és nem kell új ágyat venni, ha a gyerkőc már kinőtte a kiságyát.  

  6. Matracok: A babaágyakhoz külön szükséges vásárolni matracot, aminek jó minőségűnek kell lennie, hogy a babának kényelmes legyen az alvás. A matrac menüpont alatt megtalálod csecsemő és gyermek matracainkat, amelyek méretben illeszkednek a babaágyakhoz, kiságyakhoz, gyerekágyakhoz.