Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az előszoba bútorzata - előszoba bútoraid nagyban meghatározzák az otthonod hangulatát

Az előszoba bútorzata - előszoba bútoraid nagyban meghatározzák az otthonod hangulatát

Az előszoba bútorok kiválasztása bár másodlagosnak tűnik mondjuk a konyha vagy a nappali berendezéseinek kiszemeléséhez képest, azonban ennek éppen a fordítottja igaz. 

Ugyan az előszoba a legtöbb lakás esetén kis alapterületű, mégis az első helyiség, ami a küszöb átlépését követően megmutatkozik. Vagyis az, hogy az otthonod milyen hangulatot áraszt, nagymértékben függ attól, hogy az első pillanatokban milyen stíluselemek érvényesülnek.

Az előszoba bútorok világosabbá varázsolhatják az aprócska helyiséget

A színválasztás kulcsfontosságú kérdés. Amennyiben sötétebb területről van szó, ablak vagy más természetes fényforrás hiányában, úgy a világos árnyalatok előnyben részesítése a célravezető. Nyilván egy komód vagy cipős szekrény sohasem lesz képes arra, hogy lámpaként ragyogja be a teret, de nagyban hozzájárulhat a „világosság” érzetéhez.

 

Harmonikus és átlátható berendezés az előszobában

Az egyes elemek összeválogatásánál a harmóniára törekvés kifizetődő taktika. Ezt olyan módon is elérheted, hogy egy bútorcsalád termékeire voksolsz. De természetesen több különböző kollekció közül is kiválogathatod a Neked tetsző modelleket. Ha a megjelenő színek és formák összhangjára odafigyelsz, akkor a végeredmény sikere garantálható.

Praktikus szempontok az előszoba bútorok kiválasztásánál

Persze a praktikusság is lényeges szempont, lévén az előszoba elsődlegesen "pakolásra való" azaz nyilván rengeteg különböző ruhadarabnak kell itt helyet biztosítani, ha többtagú a család. A fogasok otthont adnak a kabátoknak, sapkáknak, egyéb felakasztható holmiknak, míg a komódban is számtalan kiegészítő, kellék helyezhető el.

A fő, hogy a bútorok tulajdonságai az egyéni életritmusodhoz és szokásaidhoz igazodjanak. Ha nincs káosz az előszobában, az megkönnyíti, hogy örömteli és gördülékeny módon induljon a reggeled - így talán nem kell azon bosszankodnod, hogy megint mit nem találsz, vagy mit hagytál otthon. A praktikus, nagy tárolóhelyekkel rendelkező előszobai szekrények segíthetnek rendet tartani. 

Az előszoba bútorok egyes elemei kicserélhetőek?

Igen. Nem kell megvárnod, míg kompletten az egész helyiség elöregszik és elfárad. Ha a fenti tanácsokat betartod, akkor az apró lépésekkel haladó felújítással is látványos eredményt érhetsz el.