Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 lakberendezési tipp, ami segít átvészelni a hűvösebb, őszi napokat 2021-ben

3 lakberendezési tipp, ami segít átvészelni a hűvösebb, őszi napokat 2021-ben

Most, hogy már ilyen hamar sötétedik, és az idő is hűvösre fordult, a természetet szívesebben cseréljük az otthonunkra. De az ősz gazdag színeit becsempészhetjük lakásunkba, hogy tovább élvezhessük azt a nyugalmat, amit ez a gyönyörű évszak ad nekünk. Összegyűjtöttük nektek 2021 legjobb őszi lakberendezési tippjeit.

Míg tavaly ősszel a világjárvány miatt inkább a funkcionalitásra fókuszáltunk a lakberendezésben, idén már ennek a jól működő térnek az otthonosabbá tételére törekedhetünk. Lássuk milyen bútorok, lakberendezési tárgyak vásárlásával érhetjük el ezt!

1. Hozd a természetet az otthonodba!

A legegyszerűbb -ha már inkább a meleg nappalinkra vágyunk a szeles idő helyett-, különböző bútorokkal, színekkel és meleg szövetekkel tudjuk a természetet becsempészni a lakótérbe. Minden, ami földes, semleges tónusú tökéletesen megadja az ősz hangulatát. A természetes anyagok használata elengedhetetlen része a hangulatos otthonnak, egy meleg takaróval a mustársárga fotelban a puha kötött párnák között szívesen pihenünk a családunk társaságában.

2. Egyediség:  Vintage stílus

Az elmúlt viharvert év, úgy gondolom, mindenkit kicsit nosztalgikusabbá tett. Szeretünk visszatekinteni a gondtalan, szép évekre. Előkerülnek a nagymamák elfeledett vázái, régi képkeretek a megsárgult fényképekkel, és ezek a berendezési tárgyak, bútorok biztonságérzetet adnak. Emellett hangulatossá teszik otthonunkat. Válassz egy vintage hangulatú komódot és tedd rá kedvenc régi emlékeidet!

3. Hálószoba: nyakig betakarózva! 

A hűvös idő és a hosszú éjszakák miatt az ember több időt tölt a hálószobában, mint egyébként. Ha a takaró már kevésnek bizonyul, meleg és puha pléddel egészíthetjük ki. Az ablakokra vastag sötétítőt tegyünk, ami nem csak a fokokat nem hagyja kiszökni, hanem hangulatossá teszi szobánkat is. Az ágy mellé teríts egy vastag földszínű szőnyeget, így megkönnyítve a meleg takaró alól a kibújást.